Home » Новини » Недостига на минути, sms-и или интернет вече не са проблем с новите добавки на М-Тел

Недостига на минути, sms-и или интернет вече не са проблем с новите добавки на М-Тел

4 474 прочита

За тези от вас, които всеки месец разбират по високата си фактура, че минутите, интернета или съобщенията включени в тарифният им план отново не са били достатъчни и са завиждали на абонатите на другите оператори от днес имат още един вариант да оптимизират сметките си. От днес Мобилтел пуска добавки към тарифите си, като по този начин дава възможност на клиентите си да получат повече, от това което им е нужно, а в същото време да намалят сметките си.

Ако времето за разговори не ви стига, можете да прибавите към настоящия си тарифен план 20, 30 или 60 минути на месец към всички национални мрежи, като таксите са съответно 3.90, 5.90 и 9.90 лева на месец.

Срещу 3.90 лева можете да включите един от двата пакета за съобщения. Едната екстра ще ви позволи да изпращате SMS в мрежата на М-Тел срещу 0.01 лева, а с другата ще имате 100 безплатни MMS.

Ако се нуждаете от мобилен интернет, добавете 50 МВ за 3.50 лева или 100 МВ за 6.90 лева месечно.

Новите Екстри на М-Тел са без обвързване и могат да бъдат активирани бързо и лесно от сайта www.mtel.bg, през автоматичното M-Тел+ Меню, през Мобилния портал или с SMS. Всяка екстра може да се активира само веднъж, но може да се комбинира с добавка от друг вид. Всички цени са с ДДС.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

3 Responses to Недостига на минути, sms-и или интернет вече не са проблем с новите добавки на М-Тел

 1. vanio

  14/11/2011 at 17:16

  Супер, още екстри!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Бранимир

  15/11/2011 at 17:42

  Този път Мтел показа истински гъвкав подход и помисли как да удовлетвори по-пълно клиените си – остави ги сами да „допълнят“ тарифните си планове с колкото им е нужно срещу нищожна месечна такса! Така се печелят и запазват лоялни клиенти!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Зоя

  16/11/2011 at 15:54

  Самопределянето на индивидуални тарифни планове е много ценна оферта на МТел. Ще се възползвам от възможността!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 4