Home » Новини » Коледните предложения на Globul за програмите Globul Max, Globul Web&Talk Lite и Globul Universe

Коледните предложения на Globul за програмите Globul Max, Globul Web&Talk Lite и Globul Universe

4 837 прочита

Макар и с малко закъснение от днес в сила са празничните предложения на Глобул. Офертите на телекома включват програмите Globul Max, Globul Web&Talk Lite и Globul Universe, като е предвидено всеки потребител да може да избере най-подходящата за себе си тарифа.

Globul Max

Globul Max е програма, която стандартно включва в себе си 100 към всички номера от мрежата на Глобул, а месечната такса е 9,90лв. От днес всички нови абонати на програмата срещу същите 9,90лв ще получават 10 пъти повече минути, тоест 1000 минути разговори в мрежата на оператора. Може би най-хубавата новина за потребителите е, че промо условият са за целият срок на договора.

Globul Web&Talk Lite

Globul Web&Talk Lite до момента включваше в себе си неограничен мобилен интернет и 150 минути за разговори в мрежата на Глобул срещу месечен абонамент от 12,90лв. От днес новите абонати на програмата Web&Talk Lite освен неограничен мобилен интернет ще получават по 1000 минути за разговори в мрежата на оператора, които също като при Globul Max ще са валидни за целият срок на сключеният договор, а цената остава същите 12,90лв/месец.

Globul Universe

Globul Universe са таригите на Глобул позволяващи ползването на включените минути за обаждания към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната, както и за международни разговори и роуминг.

Месечната такса за GLOBUL UNIVERSE със 100 включени минути на месец е само 13,90 лв., а след изчерпването на включените минути за клиентите на абонаментната програма цената на минута разговор е 32 стотинки. Новите абонати избрали тази тарифа ще получават 200 минути на цена 12,90лв/месец за първите 6 или 12 месеца.

Клиентите на програма GLOBUL UNIVERSE със 150 включени минути ще заплащат месечна такса от 19,90 лв. и цена от 30 стотинки на минута след изчерпване на пакета включени минути. Абонатите избрали тази тарифа ще получават по 300 минути месечно за разговори за първите 6 или 12 месеца, вместо досегашните 150.

За GLOBUL UNIVERSE с 300 включени минути месечната такса е 24,90 лв., а след изчерпването на включените минути цената на минута разговор ще бъде 28 стотинки. Новите потребители на тази тарифа ще имат 600 минути за първите 6 или 12 месеца, като цената се запазва същата – 24,90лв/месец.

GLOBUL UNIVERSE с 500 включени минути предлага цена на минута разговор след изчерпването им от само 26 стотинки при месечна такса от 39,90 лв. Избралите най-високият пакет от програмите ще получат 1000 минути за разговори в продължение на 6 или 12 месеца, а цената, която ще плащат остава непроменена – 39,90лв/месец.

От днес всички тарифи от групата на Globul Universe ще бъдат с двойно повече минути за първите 6 или 12 месеца в зависимост от това дали сте избрали 1 или 2 години договор.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 19 = 26