Home » Марки » Apple » iPhone » iPhone 4S пристига у нас на 11 ноември

iPhone 4S пристига у нас на 11 ноември

5 161 прочита

До момента липсваше конкретна информация относно кога новият iPhone 4S ще се появи на пазара у нас. За разлика от нашите оператори, които към момента се въздържат от коментар по темата, то вече има яснота по въпроса благодарение сайтът на Apple.

Според официалната информация публикувана днес новият iPhone 4S ще се появи на пазара в България на 11 ноември тази година. Освен в България iPhone 4S ще се появи на същата дата и в Албания, Армения, Ел Салвадор, Гърция, Хонг Конг, Малта, Черна гора, Нова Зеландия, Панама, Полша, Португалия, Румъния и Южна Кореа.

Според информацията на Apple препоръчителната продажна цена ще е $199 за 16GB модел, $299 за 32GB модел и $399 за новият 64GB модел. На какви цени ще бъде пуснат в търговската мрежа на нашите оператори обаче е съвсем различен въпрос, за чийто отговор ще се наложи да почакаме.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

35 − 28 =