Home » Марки » HTC » HTC Sensation XE на пазара у нас ексклузивно от Globul

HTC Sensation XE на пазара у нас ексклузивно от Globul

4 248 прочита

От днес, GLOBUL предлага ексклузивно смартфона HTC Sensation XE във всички свои магазини, търговските обекти на GERMANOS и официалните партньори в цялата страна. Моделът е резултат от сътрудничеството между HTC и Beats by Dre. И напълно в духа на съвместната работа Sensation XE ще е с включени слушалки в комплекта, които според компанията драстично ще променят музикалното изживяване на потребителите.

HTC Sensation XE работи с двуядрен 1.5GHz процесор, както и 768 MB RAM. Операционната система на устройството е Android 2.3 Gingerbread с потребителски интерфейс  HTC Sense версия  3.5.

Технологията Beats Audio е комбинация от софтуер и хардуер, която позволява музиката да бъде чута по начина, по който създателите й са искали тя да достигне до потребителите. При използване на ексклузивните Beats by Dr. Dre слушалки (включени в комплекта) с HTC Sensation XE, телефонът автоматично превключва на специален Beats by Dr. Dre профил за максимално високо качество на звука и пълнота на мултимедийното преживяване.

HTC Sensation XE се предлага във всички магазини на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на цена от 32,90 лв. с включен ДДС на месец с абонаментна програма GLOBUL WEB&TALK ULTRA.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

47 − 38 =