Home » Марки » Apple » iPhone » Globul и M-Tel обявиха цените на новият iPhone 4S

Globul и M-Tel обявиха цените на новият iPhone 4S

6 001 прочита

Както бе съобщено от Apple, в последствие потвърдено от двата наши оператора дебютът на новият iPhone 4S бе днес. Дебют, може би силно казано, тъй като беше ясно, че бройки от модела са разпратени по магазините, но не се излагаха поради липсата на обявена продажна цена.

Днес Глобул, както и Мобилтел обявиха официално цените, на които клиентите ще могат да се сдобият с новият iPhone 4S. При Глобул при сключване на срочен договор на програмата Web&Talk Ultra с месечна такса от 49,90лв цената на iPhone 4S 16GB е 779лв, за 32GB 979лв, а за 64GB 1179лв. Разбира се можете да изберете и тарифен план с по-ниска месечна такса, но тогава ще се наложи да заплатите по-висока цена за устройството.

При Мобилтел ситуацията е сходна, но не и идентична. Оператора предлага iPhone 4S 16GB на цена 699лв при сключване на договор по програмата M-Tel iPhone XL, която ще ви струва месечно 54,90лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 2 =