Home » Новини » До 2000 минути бонус при презареждане с новият b-connect wow

До 2000 минути бонус при презареждане с новият b-connect wow

4 494 прочита

С коледния предплатен пакет b-connect wow, потребителите могат да получат до 2000 бонус минути за разговори с петима приятели от мобилната мрежа на GLOBUL, в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори.

Клиентите на новия b-connect wow ще разполагат с 500 включени минути към пет номера от мобилната мрежа на оператора в група За приятели, както и с 3 лв. първоначален кредит при активиране. Цената на пакета е само 6 лв.

При всяко презареждане, потребителите на b-connect wow ще получават и бонус минути към петте номера в групата За приятели, валидни за срок от 31 дни. Презареждане на стойност от 6 до 19 лв. осигурява 250 бонус минути, а презареждане със сума от 20 лв. или повече дава 2000 бонус минути.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to До 2000 минути бонус при презареждане с новият b-connect wow

 1. Красен

  22/11/2011 at 11:57

  Ейй, не спреха да се надцакват, много са ми смешни като почнат да копират едни от други. Мтел първи излезнаха с прима с 2012 безплатни минути и Глобул сега да не останат по-назад. Това е супер детинско бе хора, вместо да копирате конкуренцията, да бяхте измислили нещо по-различно и по-добро

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 6 =