Home » Марки » Apple » Чешки телеком отказа да продава новият iPhone 4S

Чешки телеком отказа да продава новият iPhone 4S

3 674 прочита

Въпреки договорките и сключените посразумения с Apple, чешкият оператор Telefonica Czech Republic отказа да продава новият iPhone 4S. На първо четене решението звучи абсурдно, още повече предвид обявените продажбени нива от страна на Apple. Според информацията на компанията от iPhone 4S са продадени близо 4 млн броя само за първите три дни от пускането му на пазара.

Освен до сега появилите се сигнали за проблеми с батерията на телефона, потребители споделят и за такива със слушалката, както и дисплеят. Трудно е да се каже дали всичко това е преувеличено или наистина има проблем. Ако се замислите обаче, няма как да сме сигурни и в достоверността на информацията за продажбите. Все пак тя идва от производителя и е напълно възможно цифрите да бъдат манипулирани с цел реклама.

Каквато и да е причината, то тя трябва да е доста основателна за да накара оператора доброволно да се откаже от подобна възможност.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 1 =