Home » Любопитно » Android » Ъпдейт до Android 4.0 Ice Cream Sandwich за моделите на Sony Ericsson и HTC през 2012г.

Ъпдейт до Android 4.0 Ice Cream Sandwich за моделите на Sony Ericsson и HTC през 2012г.

4 442 прочита

След като преди дни Google и Samsung представиха на света Samsung Galaxy Nexus, с неговата поява своят дебют получи и новата версия на Android – Android 4.0 Ice Cream Sandwich. И в тази връзка коментарите на HTC и Samsung не закъсняха.

От HTC заявиха, че ще е нужно време за да преработят и съответно, предложат ъпдейт до новата версия на операционната система поради необходимостта от обновяване и на потребителският интерфейс Sense. В изявлението си компанията посочва, че целта им е не само да обновят софтуерно моделите си, но това да бъде по начин балансиран и съобразен с хардуера и така да гарантират качествено потребителско изживяване.

Sony Ericsson не дават нещо повече като информация. По думите на компанията моделите от линията Xperia от 2011г. ще получат ъпдейта до новата версия, като в това число се включват Xperia Play, Xperia neo and neo V, Mini Pro, Xperia Ray и Xperia arc. От Sony Ericsson правят уточнението, че преди това обаче повечето телефони трябва да преминат през версията 2.3.4 Gingerbread.

Макар и без конкретни ангажименти, то спокойно може да се предполага, че потребителите едва ли има смисъл да се надяват или очакват ъпдейт до Android 4.0 Ice Cream Sandwich за моделите на Sony Ericsson и HTC преди 2012г.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + = 5