Home » Любопитно » Android » Ъпдейт до Android 2.3.5 със Sense 3.0 за Desire S и у нас

Ъпдейт до Android 2.3.5 със Sense 3.0 за Desire S и у нас

5 792 прочита

Само преди дни бе представена новата версия на операционната система на Google – Android 4.0. За момента тя е достъпна само в Samsung Galaxy Nexus, което не я прави по-малко желана от потребителите. И колкото и да ни се иска възможно най-скоро да е достъпна и за нашият модел, то за да сме реалисти – ще се наложи да почакаме.

В същото време темата с ъпдейтите за моделите от тази година, и по-конкретно HTC Desire S, са все така актуални. Ако не сте сред потребителите root-нали телефона си и инсталирали някой от неофициалните ROM-ове, то настоящата новина ще ви зарадва.

От началото на месеца поетапно започна ъпдейта до Android 2.3.5 със Sense 3.0 за Desire S. Ако се съди по коментарите в различните форуми от 1.10 е започнал в Англия, около 12-14.10 вече в Швейцария, а от тази сутрин вече може да бъде свален и от собствениците на модела у нас.

Как да ъпдейтнете своят Desire S?

Ако до сега не сте го правили ето ви съвет как в няколко прости стъпки да ъпдейтнете операционната система на своят телефон. Преди да започнете се уверете, че батерията ви е заредена, както и че имате под ръка WiFi. Последното е нужно по две причини – ако не ползвате неограничен пакет за мобилен интернет, то рискувате да получите сериозна сметка в края на месеца, а от друга страна през WiFi ще свалите ъпдейта много по-бързо.

И така – влезте в менюто на телефона си -> Settings (Настройки) -> About phone (Относно телефона) -> System Software updates (Ъпдейт на софтуера) -> Check now (бутона Провери). Ще ви излезе съобщение, че е наличен за сваляне ъпдейт, потвърдете и изчакайте пълното сваляне да приключи. След това трябва само да потвърдите инсталацията, която отнема от 5 до 15 мин, в зависимост от натовареността на процесора и конкретният ъпдейт.

Това е.

Можете да споделите впечатленията си след ъпдейта – допадат ли ви промените след обновяването до Android 2.3.5 със Sense 3.0 на вашият Desire S?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =