Home » Новини » Таблетът Dell Latitude ST вече официално

Таблетът Dell Latitude ST вече официално

4 012 прочита

Таблетът Dell Latitude ST все повече приближава своята официална премиера, още повече след появата си в официалният блог на компанията. Разбира се не всички детайли около новото устройство са ясни, но и тази част от характеристиките му са достатъчни за да спечели вниманието ви.

Таблетът Dell Latitude ST ще работи с процесор Intel Atom, а операционната система е Windows 7 Professional, разполага с 10 инчов мулти тъч дисплей, защитен с Gorilla Glass,  и възможност за работа със стилус.

По думите на компанията Latitude ST е предназначен за работа както в здравеопазването, обучението, така и към бизнеса. Именно с тази цел е предвидена интеграция с Electronic Medical Records на Dell, както и с решения и приложения за образованието.

Сред останалите характеристики на Dell Latitude ST са WiFi, фронтална и основна уеб камери, както и възможности за мобилна свързаност. Макар и в официалното съобщение да не се споменава нищо за наличните портове, то от видеото се виждат наличните USB, HDMI и такъв за карта памет.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 1 =