Home » Марки » BlackBerry » Porsche Design P’9981 BlackBerry – резултат от работата на BlackBerry и Porsche

Porsche Design P’9981 BlackBerry – резултат от работата на BlackBerry и Porsche

16 034 прочита

Днес в Дубай BlackBerry и Porsche „свалиха завесата“ над модела, по който двете компании работиха и представиха резултата от това, новият Porsche Design P’9981 BlackBerry. Едва ли ще е прекалено ако кажа, че BlackBerry P’9981 е един от най-красивите продукти в портфолиото на RIM.

За направата на BlackBerry P’9981 от BlackBerry и Porsche са се спрали на стоманена рамка за корпуса и ръчно обработена кожа за задният панел, и по мое мнение, отличен дизай на QWERTY клавиатурата, който само допълва цялостната картина. Типично в духа на подобни модели, Porsche Design P’9981 BlackBerry няма да е изключение – устройството ще разполага с персонализирана Porsche Design UI, както и BlackBerry PIN, който „ще помага на потребителите лесно да индетифицират други потребители на BlackBerry P’9981„.

BlackBerry P’9981 е снабдено с 1.2GHz процесор, 8GB вградена памет, която може да бъде увеличена посредством слота за microSD карта памет, технологията Liquid Graphics и има възможност за запис на видео с HD качество. Сред останалите характеристики са поддръжката на NFC технология, а операционната система на модела е BlackBerry OS 7.

Според информацията на пазара ще бъдат пуснати лимитирана бройка от Porsche Design P’9981 BlackBerry, а цената на която ще се продава е от порядъка на $2000.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

3 Responses to Porsche Design P’9981 BlackBerry – резултат от работата на BlackBerry и Porsche

 1. Dido

  30/12/2011 at 22:09

  По грозен телефон не съм виждал

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Ivan Kaldrumov

  09/03/2012 at 13:10

  super

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. А

  04/04/2012 at 18:33

  Да,може да е грозен за някой ,който го няма ;))

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + = 3