Home » Марки » Nokia » Nokia представи аудио аксесоарите си Purity HD Stereo Headset

Nokia представи аудио аксесоарите си Purity HD Stereo Headset

2 670 прочита

Дали за да не останат по-назад от HTC и техните Beats by Dre, както и линията модели, която тайванците лансират в последно време или просто за да осигурят ново музикално изживяване на потребителите си Nokia представи аудио аксесоарите си Purity HD Stereo Headset. Всъщност причината няма толкова голямо значение, колкото резултата, нали?

Все пак Nokia не от вчера гледат към типа устройства, които освен телефон, да могат да предоставят и забавление на любителите и на хубавата музика. Със сигурност новото предложение на компанията в тази насока и по-конкретно слушалките Purity HD Stereo Headset разработени с Monster ще заинтригуват меломаните.

Линията Purity HD Stereo Headset се състои от два типа слушалки – едните са типичните, за които се сещаме, когато стане дума за слушалки, а другият са тип „тапи“ и са за любителите на качественият звук, но и по-компактните размери.

Тук идва и въпросът до колко оправдано финансово ще е това? Не, за компанията – убеден съм, че разчитат на това, но дали потребителите ще са доволни от цената, която ще им се наложи да платят за да притежават подобен аксесоар?

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + = 12