Home » Любопитно » GSMSpot блиц » Най-четеното през изминалата седмица

Най-четеното през изминалата седмица

7 949 прочита

Нова седмица, нов старт, нов късмет. През последните няколко дни реших, че е трябва малко да спра с експериментите и пробите по работата на сайта, както и да се възползвам от тази дистанция и да проследя какво всъщност интересува вас, хората посещаващи сайта ми.

Провокативната реклама и кампанията проведена от М-Тел във връзка старта на новият бранд Bob определено е предизвикално сериозен интерес у хората. А и как иначе? Не всеки ден срещаш група от 20-тина души облечени еднакво, които се разхождат по улиците на града, в който живееш. Дали с идването на Bob ще дойде и нова ера в мобилните комуникации е твърде рано да се каже, но пък вече е ясно кой е Bob

Както писах миналата седмица, в GSM Spot Блиц стартирах допълнителна категория под името „Зад кулисите“. Оказа се, че съм бил прав и възможността да представя хора седящи не само зад бранда на операторите и търговските вериги, но и хора полагащи сериозни усилия за да предложат нова услуга или продукт ще е представлява интерес за не малък брой от посетителите на GSM Spot.

За мен бе голямо удоволствие, че Мирослав Найденов, Продуктов мениджър „Смарт продукти“ Глобул и Германос, прие поканата ми и той стана първата представена личност в новата категория.

По отношение на мобилните телефони, явно рекламата пусната от Германос за промоционалната оферта за  Nokia C5 достига до все повече хора, което нареди материала, макар за нея на третото място.

Тази година реших да се включа в BG Site 2011 с GSM Spot. Конкретна причина, освен любопитството както и евентуалната „сверка на часовника“ за това нямаше. Да призная старта на отношенията ни с организаторите определено бе и все още е далеч от разбирането за „добър“, но въпреки всички пречки създадени от тяхна страна, които в никакъв случай не улесняват гласуването на потребителите, смятам, че усилията и работата ми в насока по-добро представяне на сайта са по-добрият избор, а не негативното отношение, което се роди в следствие от липсата на диалог.

Тъй като, както казах по-горе, тези от вас решили да гласуват за GSM Spot са максимално затруднени от организаторите изчерпали своите задължения с предоставянето на един безумен списък от 120+ линка и имена, което може да е всичко, но не и в улеснение на потребителите, то бях принуден да изготвя ръководтсво „Как да гласуваме за GSM Spot в конкурса БГ Сайт 2011“, колкото и нелепо за звучи.

За да не бъда обвинен в хейт или напразни нападки, а в последствие в завист, то без значение какъв ще е изхода на това състезание за GSM Spot след неговото приключване ще кача подробното си мнение за спора с организаторите. За момента, това което е видно със сигурност, че макар и нелепо звучащо, явно е имало нужда от подробно описание как да се гласува предвид факта, че публикацията е в челната тройка за предходната седмица.

И за да приключа тази тема ще използвам случаят да благодаря на всички дали гласа си в подкрепа на GSM Spot, споделили това с приятелите си, също така и на всички, които ще го направят. Не на последно място и на хората, които няма да гласуват за сайта – уважавам мнението ви както и причините, поради които не сте го направили.

Едно извинение на един оператор към неговите клиенти… Да, станахме свидетели и на такова нещо. Интересното е, че клипът не се излъчва като рекламен спот, а се разпространява само през социалните мрежи и въпреки това се радва на сериозна популярност. За мен този клип прави чест на М-Тел, за смелостта да признаят грешката си, още повече когато тя бе толкова сериозна и така дискутирана в продължение на месеци.

Безплатната проверка на сметка за абонати на Глобул явно е тема, интересуваща все повече хора ако трябва да съдя по броят търсения и прочити на тази статия през изминалата седмица, а интересен факт е, че с всяка следваща посещенията стават все повече.

Според мен достъпната цена, интересният дизайн са сред основните причини за ненамаляващият интерес към линията La Fleur на Samsung и респективно към публикацията „Samsung добавя четири нови модела към линията La Fleur, два от тях с Bada

Е, това бе импровизираната класация на най-четеното през изминалата седмица. През предстоящата планирам още изненади както по отношение някой подобрения по сайта, така и интересни статии и интервюта.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 64 = 70