Home » Марки » Apple » На 56 годишна възраст почина Стив Джобс

На 56 годишна възраст почина Стив Джобс

3 544 прочита

На 56 годишна възраст почина Стив Джобс. Основателят и лицето на Apple загуби борбата с рака, като новината за смъртта му пристигна късно снощи. Тъжната вест предизвика коментари от редица както политици, така и имена от света на технологиите.

„Няма по-голямо признание за работата на Джобс от това, че по-голямата част от света научи за смъртта му на изобратеното от него устройство“, каза президента Обама. „В последните часове от живота си Джобс е бил с близките си“, бяха лаконични от Apple.

Тежката диагноза „рак на панкреаса“ бе поставена на Стив Джобс през 2004г., като стана причина и за няколкото му временни оттегляния от ръководството на компанията. И така до краят на август 2011г., когато Стив Джобс окончателно се оттегли от ръководството на Apple, като поста му бе зает от Тим Кук.

„Напомнянето, че скоро ще съм мъртъв е един от най-добрите инструменти, които някога съм имал и помогнали ми да взема правилните решения“, казва самият Джобс. „Да знаеш, че ще умреш е най-добрият начин да избягаш от капана на схващането, че имаш какво да губиш. Ти вече си гол. Няма причина да не следваш сърцето си“

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 1