Home » Новини » Мобилтел пуска на пазара таблета BlackBerry PlayBook

Мобилтел пуска на пазара таблета BlackBerry PlayBook

4 300 прочита

Първият таблет дело на BlackBerry ще дебютира у нас в магазините на М-Тел. PlayBook работи с изцяло нова операционна система на компанията QNX Software, а двуядреният процесор позволява управлението на няколко приложения едновременно. Разполага с Wi-Fi, дисплеят е 7-инчов с разделителна способност 1024х600 пиксела, а паметта е 16 GB, така че всичко необходимо може да бъде съхранено в таблета.

Таблетът позволява достъп и до богатия App World, чрез който потребителите могат да се сдобият с множество различни приложения.

За потребителите на BlackBerry смартфони, PlayBook предлага и специално разработеното приложение BlackBerry Bridge за връзка между телефона и таблета. Използвайки го всеки може да чете мейлите си на по-голям екран, да организира среща през корпоративния си календар или да работи директно с контактите си. Посредством BlackBerry Bridge потребителите спокойно могат да проверяват пощата си докато гледат филм или играят игра на своя BlackBerry PlayBook от М-Тел.

Потребителите, които искат да запечатат своите моменти като снимка или видео с HD качество, могат да се доверят на основната 5 МР камера на таблета. За видеоразговорите се грижи и разположената в предната част на устройството, втора HD 3МР камера.

Таблетът може да бъде закупен на цена от 834,90 лева или на изплащане срещу 36,90 лева на месец за период от две години.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Мобилтел пуска на пазара таблета BlackBerry PlayBook

 1. Теодора

  10/10/2011 at 16:43

  Първият таблет на Блекбери наистина беше дългоочакван, а сега вече може спокойно да ес закупи от магазините на МТел.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

50 + = 53