Home » Новини » M-Tel добавя нови предложения към M-Tel Business Cloud

M-Tel добавя нови предложения към M-Tel Business Cloud

2 963 прочита

М-Тел е единственият телеком оператор у нас, който към момента предлага облачни услуги за бизнеса. Още в края на юни тази година компанията предложи на своите бизнес абонати възможността безплатно да тестват M-Tel Business Mail, базирана на най-новата технология Microsoft Exchange 2010.

„Облачните“ услуги дават възможността почти безкрайни софтуерни и хардуерни ресурси да бъдат налични и достъпни при поискване, с което се елиминира потребността те да бъдат купувани, т.е. чрез тях се спестяват пари. Услугите са достъпни за ползване веднага, като по този начин се пести време. Компаниите могат да започнат с поръчка на малко ресурси и да ги увеличават според потребностите (pay as you grow). „Облакът“ повишава гъвкавостта на фирмата, защото дава възможност да се плащат само консумирани ресурси за избран от клиентите времеви период.

Нови предложения добавя М-Тел към своя пакет от облачни услуги за бизнеса. До края на ноември се очаква клиентите на телекома вече да имат достъп до конферентни видеоразговори, свързаност между факс и електронна поща и виртуални сървъри.

M-Tel Business Mail е помощник в организацията на служебните ангажименти през деня, съгласува всички електронни пощи, които потребителят има, събира mail-ите му в една кутия, подрежда всички важни бизнес контакти. Услугата дава възможност на малките и средни фирми да се възползват от предимствата на служебната електронна поща, достъпни досега само от големите компании, които могат да си позволят да инвестират в хардуер или софтуер и да поддържат IT-отдели.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 6