Home » Любопитно » GSMSpot блиц » Един малко по-различен GSM Spot Блиц…

Един малко по-различен GSM Spot Блиц…

14 099 прочита

Стартирах категорията GSM Spot Блиц с идеята тук да бъдат поместени в обобщен вид новините от седмицата. Под „новини“ имам предвид всичко случило се не само на пазара за мобилни услуги и продукти, но и представяния на нови модели или събития отразени от мен през седмицата.

Защо?

Така ще улесня всички от вас, които по една или друга причина са пропуснали нещо или искат да получат по-бърза представа за интересуващото ги и да прегледат подробно само онези публикации, които според тях са важни. Другата причина бе, че към мен бе отправена, частично правилната, критика, че новините са новини в деня, в който са се случили. Вкарването на публикациите в категория „Новини“ водела до объркване до колко написаното е актуално или не. Именно по тази причина всяко заглавие от GSM Spot Блиц включва и седмицата, за която се отнася обзора. Надявам се така да улесня всички останали, както читателя отправил забележката, в навигацията и ориентацията за актуалността на събитията описани в публикациите.

За мое съжаление, въпреки желанието ми всяка събота да излиза по един пост под тази категория, през последните 3 седмици освен леки здравословни проблеми, които имах, сайта бе подложен на няколко неприятни удара, в следствие на които бе инжектиран зловреден код. Тъй като функционалността на GSM Spot ми е приоритет, а при 5 атаки за 2 седмици, което бе повече от явен знак за сериозен пробив, се наложи да пожертвам регулярността на публикуване на обзорните постове в GSM Spot Блиц.

Надявам се в бъдеще да няма повече подобни неприятни ситуации, които да ме принуждават да се отмятам от поет ангажимент. Моля да бъда извинен за случилото се, като усилията ми ще бъдат в насока да намаля до минимум подобни пропуски.

И понеже, както и заглавието подсказва, това е малко по-различен пост, то целта му не е само да предложа извиненията си на хората, които посещават сайта ми.

От тази седмица стартирам под категория на GSM Spot Блиц, която ще бъде под името „Зад кулисите“. Какво ще можете да намерите в „Зад кулисите“?

Телекомуникациите не са само телефони, услуги и двугодишни договори. Зад появата на всеки един модел, без оглед цената му, зад всяка промоция, услуга, реклама, справка или активация стоят стотици хора, за чиято работа рядко се сещаме. Или поне до момента, в който не се нуждаем от съдействеие. Дори тогава сред тях има такива, които остават в сянка. Именно с тези хора ще се постарая да ви срещна и представя.

Защо?

Защото смятам, че техният труд и усилия заслужават също толкова да бъдат оценени, както и качественото обслужване от човека в магазина…Защото зад всеки поздрав, презентация на продукт или услуга се крият много часове работа именно от страна на тези хора, които остават зад кулисите.

Надявам се новата категория „Зад кулисите“ да ви доближи повече до работата и хората от бранша, както и да ви бъде полезна и интересна!

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 3 =