Home » Марки » Nokia » Nokia C-series » Две нови попълнения в ниският клас на Nokia – Nokia X2-05 и Nokia C2-05

Две нови попълнения в ниският клас на Nokia – Nokia X2-05 и Nokia C2-05

15 880 прочита

Днес Nokia анонсира две нови попълнения в ниският клас – Nokia X2-05 и Nokia C2-05. И двата модела работят с ОС S40 и разполагат с QVGA дисплей.

Nokia X2-05 според производителя е модел ориентиран около звука – според Nokia високоговорителят на устройството е 106 phon-а (приблизително 105 децибела). Другите мултимедийни възможности, колкото и малко да ви се струват спрямо устройства от по-високия клас са FM радиото с възможност за запис и VGA камерата.

Nokia X2-05 разполага със слот за microSD карта памет, Bluetooth и тежи повече от приемливите 87.8g. Моделът ще се предлага в черно, червено, бяло и сребристо като очакваната му поява на пазара е през последното тримесечие на 2011г., а цената на която ще се продава от порядъка на 46 евро.

Nokia C2-05 е другият представен от компанията модел. Устройството е със слайд корпус, 2 инча LCD дисплей с 65К цвята и разполага с VGA камера. Сред останалите характеристики на C2-05 са наличието на microSD слот за карта памет, FM радио и Bluetooth. С теглото си от 98.5g Nokia C2-05 е по-тежкият от двата модела, въпреки по-малкият си дисплей.

Очаква се моделът да се появи на пазара последното тримесечие на 2011г, а цената му да е от порядъка на 50 евро.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 40 = 48