Home » Новини » Четири услуги в едно с пакета 4Play на Vivacom

Четири услуги в едно с пакета 4Play на Vivacom

4 553 прочита

4PLAY ще се предлага на промоционална цена от 18.90 лв. на месец за първите два или четири месеца в зависимост от срока на договора. След изтичането им цената на пакета е 37.80 лв. на месец, което реално спестява на потребителите около 50% от месечните такси, които биха плащали за всяка една от услугите поотделно.

Практически неограничени разговори във фиксираната мрежа на VIVACOM, мобилна услуга с включени 3 часа за разговори, разпределени към всички национални оператори, интернет със скорост до 10 Mbps и над 40 телевизионни програми са основните параметри на новата четворна услуга –4PLAY, която VIVACOM пуска на пазара. В допълнение пакетът предлага 0.00 лв. на минута от домашен към мобилен телефон на VIVACOM и ниска цена на минута към другите мобилни мрежи.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 89 = 99