Home » Новини » Спортният часовник S2H Replay за потребителите на LOOP Smart и Mega LOOP

Спортният часовник S2H Replay за потребителите на LOOP Smart и Mega LOOP

3 696 прочита

Спортният часовник S2H Replay, вече се предлага в магазините на М-Тел с тарифните планове LOOP Smart и Mega LOOP.

S2H Replay е единственото устройство в света, което позволява на всеки да печели награди, докато е физически активен. На всеки 60 минути физическа дейност часовникът генерира уникален код за награда, който дава 60 точки в сайта S2H.COM/BG, а точките се разменят за награди.

Модният аксесоар се предлага в България в партньорство с LOOP и може да бъде получен като подарък при активиране на тарифата LOOP Smart. Часовникът се предлага и с Mega LOOP. Цената му в този случай е само 4,90 лева. От промоционалните оферти могат да се възползват всички нови абонати, както и настоящите, които изберат някой от двата промоционални пакета.

Освен ниската цена на часовника всички, които се възползват от Mega LOOP, ще се радват на 2000 безплатни минути в LOOP и пет номера в „Семейство и приятели“, 30 безплатни минути към всички национални мрежи, включени мегабайти и най-ниски цени за мобилен интернет, както и безплатен трафик в социалната мрежа Facebook.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

2 Responses to Спортният часовник S2H Replay за потребителите на LOOP Smart и Mega LOOP

 1. Гери

  15/09/2011 at 16:05

  Много е як часовника! 🙂 Защо да не получаваш награди, докато спортуваш?! :))))

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Льона

  06/10/2011 at 00:45

  Интересно предложение от Мтел, а и часовника си го бива като го гледам на снимката. Накараха ме да се замисля дали да не си го взема

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − = 6