Home » Марки » Sonim » Sonim XP3300 Force признат от Гинес за „най-здравият телефон в света“

Sonim XP3300 Force признат от Гинес за „най-здравият телефон в света“

2 086 прочита

Sonim XP3300 Force официално бе признат от книгата на Гинес за „най-здравият телефон в света“, след като „оцеля“ след падане от 25,29m. Кои са Sonim? Компанията е производител на малко по-специфичен тип мобилни устройства, за малко по-специфична аудитория. Телефоните на Sonim са сертифицирани по IP68 стандарта за влаго и прахо устойчивост, както и по американският военен стандарт MIL-810G сертификат за устойчивост на сол, мъгла, висока влажност, транспортни удари, и термични натоварвания.

Дисплеят на Sonim XP3300 Force е защитен със стъкло Gorilla с дебелина от 1,5 мм. Батерията на модела му осигурява до 24 часа в режим на разговор и до 800 часа в режим на готовност.

Sonim XP3300 Force разполага с 2 мегапиксела камера и светодиодна светкавица, GPS, Bluetooth-модул и възможност за работа в мрежата GSM (850/900/1800/1900 MHz).

Както можете да видите от видеото от самото поставяне на рекорда и връчването на сертификата на Гинес, то пускането на устройството от над 25м височина не е всичко нужно за да поставиш рекорд. След теста моделът се тества за да се удостовери, че въпреки падането върху бетон от подобна височина това по никакъв начин не е нарушило функционалността му.

Е, няма какво повече да кажем, освен да честитим рекорда на Sonim, които намериха своето място в книгата на Гинес.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Sonim XP3300 Force признат от Гинес за "най-здравият телефон в света", 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

67 + = 74