Home » Новини » Рокади в управлението на HP

Рокади в управлението на HP

2 629 прочита

След по-малко от година на поста CEO в HP Лео Апотекер бе отстранен, а стола му бе зает от бившето CEO на eBay и кандидат за губернаторският пост на Калифорния – Мег Уайтман. Промените са всичко друго, но не и непчаквани, по-скоро учудваща бе скоростта, с която бяха направени.

Въпросът сега е дали това не е поредният преминаващ през офиса на CEO или Уайтман ще се задържи по-дълго. Определено HP не са в цветущо положение с падаща стойност на акциите и в пазара ставащ все по-конкурентен. Предположенията са, че благодарение на опита си в предишни компании, както и яснотата около положението, в което се намира HP ще помогнат на новият CEO да реагира адекватно в тази сложна ситуация.

Въпреки промените към момента няма индикации за сериозни промени в курса, по който се движи компанията. С други думи, поне по отзивите, компанията ще се придържа към заложените насоки и цели от управлението на Лео Апотекер.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

34 + = 38