Home » Любопитно » Microsoft пуска поетапно ъпдейта до Windows Phone 7.5 Mango

Microsoft пуска поетапно ъпдейта до Windows Phone 7.5 Mango

536 прочита

Дългоочакваният от потребителите ъпдейт до Windows Phone 7.5 Mango започва да се превръща в реалност. Макар бавно, но сигурно той скоро ще достигне до все по-голяма част от устройствата, за които е предвиден.

От Microsoft започват поетапният ъпдейт до WP 7.5 Mango, като в началото той ще бъде достъпен за ограничен кръг от модели, като в последствие броят им ще бъде все повече увеличаван. Целта на компанията е да е сигурна, че обновлението на софтуера ще премине гладко и безпроблемно за всички негови потребители.

Както може би сте чули вече, WP 7.5 Mango ще донесе на ползвателите на WP 7 устройства така чаканата опция за мултитаскинг. Така вече ще имате възможност да превключите от игра към електронна поща или някое друго приложение, а след като приключите с него да продължите с играта си.

Сред останалите новости е възможността да организирате познатите си в групи като по този начин споделеното от вас ще достигне до тях, а в същото време вие ще имате възможност да следите обновленията на статусите им. И в този ред на мисли, Twitter интеграцията е едно логично продължение на социалната интеграция идваща с ъпдейта. Чрез Local Scout, което ползва Bing Maps ще може да ви даде предложение за интересни места около вас в зависимост къде се намирате, а ако имате нужда от Wi-Fi, но няма в близост hotspot, ще можете да активирате тази опция от телефона си.

За да видите повече от възможностите можете да изгледате видеото по-долу, което ще ви даде по-добра представа за новото в ъпдейта до Windows Phone 7.5 Mango.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 8 =