Home » Новини » iPhone 4, както и 10 други модела са наградите в играта на Глобул по случай 10-тия рожден ден

iPhone 4, както и 10 други модела са наградите в играта на Глобул по случай 10-тия рожден ден

3 363 прочита

Стартира нова игра във Facebook организирана от Глобул. Тя е по повод 10 годишнината от старта на компанията у нас. Идеята, както и при всички останали игри организирани в социалната мрежа е да станете „фен“ на фирмената страница, след което правилно да отговорите на различните въпроси свързани с компанията.

Играта ще се проведе в периода 12 – 21 септември, като през всеки от десетте дни на Facebook страницата на GLOBUL ще бъде публикуван по един въпрос, свързан с историята на компанията и предлаганите от нея продукти и услуги. Всеки ден участниците, дали верен отговор на съответния въпрос за деня, ще имат шанс да спечелят един от десетте мобилни телефона на световните марки HTC, Nokia, Samsung и Sony Ericsson. В края на играта всички фенове, отговорили вярно на поне пет от десетте въпроса, ще участват в теглене за голямата награда – iPhone 4.

И докато играта тече имате възможност споделяйки да станете част от колаж, който ще бъде изготвен от приложение изработено за целта. Така не само профилната ви снимка ще стане част от него, но и посланието, което сте отправили ще може да бъде видяно от потребителите.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 17 = 27