Home » Новини » Globul Max и Globul Universe вече с 1000 минути за разговори

Globul Max и Globul Universe вече с 1000 минути за разговори

5 252 прочита

Само седмица мина от представянето на новият план на Виваком – Viva Free, а офертата на Мобилтел не закъсня и телекомът предложи на свойте абонати удвоени минути за целият срок на договора по програмите M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+. Само от Глобул сякаш останаха в страни от случващото се с тяхното предложение за предплатена карта b-connect bigtime.

Предполагам не съм единственият, за който е било повече от ясно, че подобно поведение не е присъщо за никой от телекомите и логиката е в такава ситуация да се излезе с контра-предложение, което ако не е толкова примамливо като това на конкуренцията, поне да донесе свежата нотка в предлаганите услуги.

Е, може и със седмица по-късно, но и от днес новата промо оферта на Глобул е факт. Тя се отнася за тарифните планове Globul Max и Globul Universe.

Промо условия за Globul Max

Какво предлагаше до момента програмата Globul Max? Срещу 9,90лв/месец до сега абонатите получаваха по 150 мин за разговори към мобилната мрежа на оператора и още 150 мин към фиксираните. Освен това в пакета бяха предвидени 20MB мобилен интернет. Допълнителните MB са валидни за първите 2 месеца при подписване на 1-годишен договор. При подписване на 2-годишен договор, допълнителните промоционални MB се получават за период от 6 месеца – през първите 3 месеца от първата половина от срока на договора и първите 3 месеца на втората година от срока на договора.

Какво е новото? Абонаментната такса на Globul Max остава същите 9,90лв/месец като срещу тях получавате 1000мин разговори в мрежата на Globul и още 1000мин разговори към фиксираната меража на оператора! Останалите условия остават непроменени. Важно е да уточним, че условията важат при сключване на 2 години договор с Globul, като в противен случай важат текущите условия на програмата!

Прoмо условия за Globul Universe

До момента срещу 13, 90лв/месец абонатите ползващи Globul Universe получаваха 100мин за разговори към националните мобилни и фиксирани мрежи, а след изчерпването заплащаха стойност на минута разговор 0,32лв.

Промоционалната оферта на Globul за програмата Globul Universe запазва 100мин за разговори към националните мобилни и фиксирани мрежи, но към тях добавя още 1000мин за разговори в мрежата на оператора. Обърнете внимание на две важни неща:

  • офертата е валидна при сключен 2 години договор
  • първо се изчерпват 100мин, след което започва отчитането на 1000мин

Второто е изключително важно за онези от вас, които не обичат да гледат внимателно условията по програмите, за които се абонират!

Какво мислите вие за промоционалните предложения на Globul за програмите Globul Max и Globul Universe? Смятате ли, че са конкурентни на предложенията от другите оператори?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Globul Max и Globul Universe вече с 1000 минути за разговори, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 81 = 83