Home » Марки » Apple » Apple изгубиха прототипа на новият iPhone…отново

Apple изгубиха прототипа на новият iPhone…отново

3 558 прочита

Преди ден се появи информация, че от Apple е изгубен прототип на новият iPhone…отново. Устройството било „забравено“ от служител на компанията в бар…отново. Само преди година същото се случи с прототип на тогава новият iPhone 4, който след като бе открит попадна в ръцете на хай-тек сайт, който разбира се публикува подробно описание на устройството, негови снимки и видео.

И тази година историята се повтаря с тази разлика, че до момента още никой не е обявил, че е намерил модела, за да попадне в ръцете на някой от водещите сайтове, който да огласи подробностите…за сега. Смятам, че е повече от нормално с приближаване момента на представяне новият iPhone 5 слуховете за него, предположенията и догадките да растат, но повторението на историята с изгубването е повече е подозрителна. Не мога да кажа дали това е поредният медиен шум умишлено предизвикан от Apple, дали служителите им са със слаба памет и концентрация или просто Apple трябва сериозно да обърнат внимание на мерките си за сигурност.

Въпреки, че всичко това се случва след оттеглянето на Стив Джобс от поста CEO на компанията, което макар и за кратко доведе до спад в цените на акциите на компанията, а злите езици започнаха да предначертават началото на края на Apple, смятам, че американците нямат нужда от подобна реклама. Въпреки, че лоша реклама няма…

SF Weekly цитира гражданин, който твърди, че полицията го е посетила в дома му през юли, за да търси продукт на Apple. Нещо повече – оказва се, според изявление на полицията, че при тях няма постъпила жалба за изчезнало устройство, по която да са предприемани действия по издирването. Това бе повече от достатъчно за да се даде хляб за любителите на конспирациите, според които представилите се за полицай всъщност са служители на Apple по сигурността.

Ако историята следва миналогодишният си ход, то предполагам няма да се налага да чакаме дълго преди да се появят и първите снимки на iPhone 5 в някой технологичен сайт. Все пак само преди месец в YouTube бе качено видео от потребител твърдящ, че открил пропуск в сайта на Apple чрез активен линк, които е водел към снимки и характеристики на iPhone 5.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 19 = 28