Home » Новини » 10 години Глобул – 10 пъти повече минути разговори и интернет трафик за потребителите

10 години Глобул – 10 пъти повече минути разговори и интернет трафик за потребителите

3 630 прочита

Тази година се навършват 10 години от както Глобул е на пазара у нас, но до сега от страна на оператора нямаше оферти по случая, което предвид това, което М-Тел организираха за 15-тата си годишнина бе повече от странно. От днес потребителите освен от новите оферти за Globul Max и Globul Universe, които включват в себе си по 1000мин за разговори ще могат да се възползват и от промоционалните предложения на оператора по програмите Globul Home и Globul GoWeb.

В случай, че все още нямате домашен телефон или сте се колебали на кой оператор да изберете офертата, то ето ви един много добър вариант. От днес Globul Home се предлага с 1200мин за разговори с фиксирани номера от мрежата на оператора и още 120мин към останалите фиксирани межи в страната. И всичко това срещу 6,90лв/месец. Предложението е добро и ако наистина ползвате и ви е нужен домашен телефон, то със сигурност ще ви е от полза.

От Globul са помислили и за интернет потребителите или поне за онази част от тях, които ползват и имат нужда от интернет връзка докато са в движение. Промо предложението за GoWeb пакета на оператора от днес включва 10 000MB трафик, вместо досегашните 1000MB за същите 19,90лв/месец.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =