Home » Новини » За всички абонати на Виваком и фенове на Facebook – новата услуга Facebook sms

За всички абонати на Виваком и фенове на Facebook – новата услуга Facebook sms

4 302 прочита

Новата услуга, която Виваком започва да предлага на своите абонати е Facebook смс известяване. Както може би се досещате услугата ще се появи под името Facebook SMS.

Чрез Facebook SMS абонатите ще имат възможност да получават директно на мобилният си телефон във вид на смс новите статуси, коментари за снимки, събития и всичко останало случващо се в социалната мрежа. Идеята на услугата е да се даде възможност на всички ползващи Facebook като социална мрежа, но нямащи мобилен интернет да могат да са в течение със случващото се на стената и с приятелите им.

Характерно за Facebook SMS е, че потребителите могат дори да избират конкретни приятели, чиито известия да следят и да отговарят на коментари или други известия като връщат SMS на кратък номер 32665 с текста, който желаят, или просто само „like“. Всички съобщения мигновено се обновяват в страницата на Facebook.

За да се регистрират за Facebook SMS, потребителите на услугата трябва да изпратят „F“ на кратък номер 32665. Веднага след това те ще получат потвърдителен код на SMS. В своя Facebook акаунт, клиентът на VIVACOM трябва да избере: „Настройки -> Настройки на профила“ и да въведе кода в полето за SMS известия в таб „Мобилен Facebook„.

Цената на изпратен отговор в  SMS към номер 32665 се определя според тарифния план.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1