Home » Новини » Виваком представи нов план без договор, абоната сам избира какво да включва той

Виваком представи нов план без договор, абоната сам избира какво да включва той

4 916 прочита

Днес Виваком представи новият си „революционен мобилен план без срочен договор„, който по самата си същност наистина е без аналог на пазара у нас. Какво е толкова революционното ще се запитате вие? По-скоро бих го нарекъл иновативен и идеен.

Тарифата ще се появи под името Viva Free и се базира на въведените и придобили широка популярност сред клиентите на телекома „добавки“. С тях всеки може да създаде такъв план, който да отговаря на месечното му потребление, без да се налага да плаща за включени минути, трафик или кратки съобщения, които не използва.

Тарифата има няколко компонента, между които абоната може да избира дали да включи или не, като по този начин сам решава от какво и колко има нужда, както и съответно колко ще му струва това. Допълнителните пакети, които могат да се комбинират са на цени между 3.90 и 9.90 лв. в зависимост от включеното количество услуги. По-долу можете да видите възможните пакети, които да бъдат комбинирани, както и рекламата на услугата.

Разбира се има и определени условия, които трябва да се спазват – потребителят трябва да активира минимум два плюса, като може да добавя и премахва услуги всеки месец според своите текущи нужди. Клиентите могат да се откажат от създадения от тях план по всяко време с 30-дневно предизвестие, без неустойки. Цените за разговор към всички оператори в страната извън включените минути в съответната добавка са на ниската цена от 0.25 лв.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

25 − = 19