Home » Новини » Vivacom купи Net Is Sat

Vivacom купи Net Is Sat

3 762 прочита

Vivacom купи Net Is Sat – информацията все още не е потвърдена официално от страна на телекома, но по всичко личи, че сделката е вече факт. НЕТ ИС САТ е специализирана в предлагането на индивидуални телекомуникационни решения, които включват – предоставяне на оптичен или безжичен Интернет достьп, фиксирана телефонна услуга, изграждане на виртуални частни мрежи (VPN), управление, администриране и защита на мрежи и информация.

Виваком от своя страна от 01.09.2011г. започва предлагането на нова услуга под името Fiber.Net за клиентите на Нет Ис Сат. След тази дата клиентите на доставчика ще се обслужват от Виваком и ще заплащат сметките си в офисите на оператора. Настоящите клиенти на НЕТ ИС САТ ще могат да продължат ползването на услугите си, но на по-добри цени и условия. Виваком в момента провежда кампания по преподписване на договорите сключени с абонатите от страна на НЕТ ИС САТ.

За абонатите на НЕТ ИС САТ от страна на Виваком ще се предлагат пакетите:

 • Vivacom Fiber.Net 20
 • Vivacom Fiber.Net 30
 • Vivacom Fiber.Net 50

Гореописаните пакети ще бъдат предлагани само в офисите на НЕТ ИС САТ и няма да бъдат оферирани директно от страна на Vivacom и техните офиси.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

4 Responses to Vivacom купи Net Is Sat

 1. Милена Атанасова

  29/08/2011 at 22:51

  Меко казано непрофесионално е преди да сте проверили достоверността на дадена информация да пишете за продажби на бизнеси. Никъде не е излязла информация за подобно нещо и неслучайно големите медии не са публикували нищо за подобна сделка.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Boris

  31/08/2011 at 20:04

  Преди да се бяхте възмутили може би е добре да обърнете внимание на факта, че пише „не е официално потвърдено“. А за останалото – предлагане оферти, обслужване на клиенти и тн от страна на Виваком съм си направил труда да проверя, и да, дори има официален мейл на Виваком с описане как се процедира с абонати на Нет Ис Сат.
  Лично от моя гледна точка няма никакво значение дали са купили/взели под наем/купили клиентска база или просто мениджмънта си е стиснал ръцете за съвместна дейност – факт е, че в София клиенти на Net Is Sat преподписват договори по оферта на Vivacom и също толкова е факт процедурата какво им се предлага, какво не и тн.
  Смятам, че съм постъпил достатъчно професионално като съм упоменал кое е и кое не е официално.
  Поздрави,

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. MatZo

  05/09/2011 at 21:25

  Само искам да кажа,че всичко това описано е вярно.И аз администрирам услугите им.И от 1.09 съпортваме и клиентитеи на нет ис сат официално

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Boris

  06/09/2011 at 21:50

  Благодаря за мнението!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 6 =