Home » Любопитно » Таблет, смартфон и телевизия са наградите в новият конкурс на Виваком

Таблет, смартфон и телевизия са наградите в новият конкурс на Виваком

3 353 прочита

Конкурсът на VIVACOM „Моята VIVAканция с любимото ми трио“ стартира от днес в интернет. Всеки има реален шанс да спечели, стига разбира се да заяви участието си. За целта трябва да „хареса” официалната страница на VIVACOM във Facebook, и да качи своя снимка и отбележи на нея себе си, двама от своите приятели и страницата VIVACOM, не по-късно от 22 септември.

Всички снимки, които участват в конкурса ще се класират според броя на харесванията им от феновете на официалната страница на VIVACOM във Facebook.

Наградите предвидени за победителитеса съответстващи на всяка от услугите в пакета VIVACOM Трио, предлаган от телекома:

  • 1-ва награда – LG Optimus Pad
  • 2-ра награда – Бизнес смартфон NOKIA E7
  • 3-та награда – Едногодишен абонамент за VIVACOM TV

За да участват в конкурса, снимките трябва да са заснети през последния ваканционен сезон и качени на официалната страница на VIVACOM във Facebook от техния автор. Големината на файла не трябва да превишава 2МВ, а фотографиите да са резолюция от минимум 72dpi и размер на снимките поне 1024х768 пиксела. Всеки участник може да изпрати до 3 отделни снимки с различно съдържание, които ще се оценяват индивидуално. Към всяка снимка може да бъде добавен кратък текст.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 70 = 79