Home » Любопитно » Стартира летният фотоконкурс на Germanos „Просто поснимай“

Стартира летният фотоконкурс на Germanos „Просто поснимай“

506 прочита

Както всяка година, дойде време за летният конкурс организиран от Германос. Тази година конкурса е под надслова „Просто поснимай„. Конкурса се провежда в две категории, от което се определят и типа награди, които победителите ще получат. Срока за участие е от 01.08 до 30.09.2011г.

За да участвате е нужно да „Харесате“ страницата на Германос във Фейсбук и да дадете съгласието си за достъп до личните ви данни.

В едната от категориите можете да качите снимка от лятото направена с мобилният си телефон. Както и повечето конкурси, които сме виждали във Фейсбук, и в този снимките събрали най-много харесвания ще бъдат оценени от жури и излъчен победител. Наградите за тази част от „поснималите“ през лятото с мобилният си телефон ще е – HTC Sensation за 1во място, HTC HD7 за 2ро и HTC 7 Mozart за 3тото място.

За всички решили да участват със снимка направена с фотоапарат наградите са Sony NEX-C3 за победителя, Sony DSC-HX7 за подгласника, а за третото място Sony DSC WX7.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 5