Home » Марки » Apple » Снимки от проекта на новата централа на Apple в Купертино, Калифорния

Снимки от проекта на новата централа на Apple в Купертино, Калифорния

3 364 прочита

Предполагам вече сте чули за бъдещите планове на Apple и изграждането на нова централа на компанията в Купертино. Да, сградата ще е във формата на космически кораб и със сигурност ще е впечатляваща – все пак става дума за Apple. Със сигурност строежа е от значение не само за общината, но и за компанията предвид факта, че лично Стив Джобс присъства на подписването на нужните документи по проекта заедно с кмета на града.

По-интересното в случаят е, че общината публикува нови снимки от плановете на сградата както и повече подробности за строежа. Сградата ще се строи на площ парцел от 175 акра, а самата тя ще е със площ почти 275 000 кв, м. Повече от 10% от нея, или почти 30 000 кв. м площи за изследователските си центрове, а под централата ще е разположен подземен паркинг.

Плановете на Apple са сградата да бъде готова до 2015г. като в нея ще работят 12 000 души.

[nggallery id=21]

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 − 18 =