Home » Новини » Програма на Vivacom за лоялни клиенти с до 30% отстъпка

Програма на Vivacom за лоялни клиенти с до 30% отстъпка

3 874 прочита

Виваком анонсира старта на програма за лоялни клиенти. Идеята е тя да обхване всички потребители на компанията без оглед на това какви услуги ползват. Vivaclub предвижда на участниците в нея отстъпки от почти всички продукти и услуги, необходими на едно домакинство. За целта Виваком си партнира с компании от различни сектори на българския пазар, като постепенно броят и разнообразието на предлаганите оферти ще се увеличава.

С програмата за лоялни клиенти VivaClub, всеки участник ще има възможността да ползва отстъпки за почти всички битови услуги – от хранителни магазини до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 30% и важат за всеки лоялен клиент на оператора, независимо дали ползва една или няколко Vivacom услуги. Единственото условие, за да се възползва потребителят, е да носи със себе си своята VivaClub карта.

За да отговаря на условията и да бъде лоялен един клиент, той трябва да използва поне една от услугите на телекома – фиксирана, мобилна, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните 6 месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VivaClub карта напълно безплатно.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Програма на Vivacom за лоялни клиенти с до 30% отстъпка, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

70 − = 68