Home » Новини » Нови, по-ниски цени на Globul GoWeb Unlimited пакети

Нови, по-ниски цени на Globul GoWeb Unlimited пакети

4 064 прочита

Глобул пуска допълнителни пакети за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited, с увеличен обем на трафика с максимална скорост на ползване.

Срещу месечна такса от 4,50 лв., 6,50 лв. или 9,50 лв., потребителите на трите нови допълнителни пакета ще получат неограничен трафик за мобилен интернет и съответно по 50, 100 или 200 MB с максимална скорост всеки месец до изтичане на своя договор за мобилни услуги.

Новите цени и GLOBUL GoWeb Unlimited пакети са достъпни не само за нови, но и настоящи абонати на оператора. Важно е да се отбележи, че два от пакетите могат да бъдат закупени и без сключване на срочен договор, но тогава цените са малко по-високи, съответно 7,50лв, 10лв съответно за 50 и 100MB.

Пакетите могат да бъдат заявени в магазин от търговската мрежа на GLOBUL, чрез мобилния портал MyGLOBUL или с изпращане на безплатен SMS до номер 1414 с текст GO50, GO100 или GO200 в зависимост от избрания пакет.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

22 + = 28