Home » Марки » Nokia » Nokia спира продажбите на Symbian и S40 модели на американският пазар

Nokia спира продажбите на Symbian и S40 модели на американският пазар

3 581 прочита

Поради свиващят се пазарен дял на компанията в САЩ, от Nokia  спират продажбата на Symbian и S40 модели. Целта на компанията е да ограничи загубите на позиции, които търпи, а от друга страна да атакува потребителите с предстоящите си модели работещи с Windows Phone.

Идеята е да може да се предложат на американските потребители устройства с Windows Phone от всички ценови класове, като целта е да бъдат силно конкурентноспособни на Android моделите. За да постигне целите си Nokia ще предлага продуктите си основно чрез мобилните оператори в САЩ, които са основният канал за продажба на нови мобилни устройства в САЩ.

Информацията относно намеренията на Nokia за развитието и на американските пазари идва от интервю дадено от Крис Уебър, шеф на офиса на компанията в САЩ.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 71 = 77