Home » Марки » Nokia » Nokia 600 – най-шумният Nokia телефон

Nokia 600 – най-шумният Nokia телефон

891 прочита

Nokia 600 е създаден с основна цел да ви забавлява. И под забава разбирайте всичко – игри, музика, споделяне с приятели. Моделът, обаче е не само това, той е най-гласовитият модел на компанията.

Nokia 600 работи с 1GHz процесор, разполага с 3,2 инча nHD дисплей, а камерата му е 5 мегапиксела. Габаритите на модела са 111 x 53 x 13mm, тежи 100gr, но това не му пречи да разполага с едни от най-гласовитите говорители. Нивата на звука достигат до 106 phon*. Операционната система на устройството е Symbian Belle.

Очакванията са Nokia 600 да се появи през третото тримесечие на тази година, на цена около 180 евро и достъпен в няколко цвята – бяло, черно, розово и жълто.

*Единицата phon е предложена като единица за нивото на силата на чуване (Ln) за чисти тонове от Стенли Стивънс. По дефиниция 1 phon е равен на 1 dB за ниво на звуковото налягане при честота f=1000 Hz (1kHz). Скалата на Lp,phon, при f=1000 Hz съвпада числено със скалата на нивото на силата на звука в dB.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 2 =