Home » Новини » Клиенти дават оценка на Мобилтел с безплатен смс

Клиенти дават оценка на Мобилтел с безплатен смс

3 512 прочита

Мобилтел стартират интересна кампания тази седмица. Телекомът иска да получи обратна връзка директно от своите потребители относно нивото на обслужване, което са получили от компанията, в лицето на служителите, с които са се срещнали.

И за да се избегне субективността идеята е всеки клиент да има възможност да даде своята оценка по скалата от 2 до 6 с безплатен смс веднага след активация или промяна по някоя услуга. В момента в списъка са:

  • Роуминг пакети – активация и деактивация;
  • Vodafone Live! пакети;
  • Активация на домашен телефон;
  • Любим номер – активация и промяна;
  • Номера от групата „Семейство и приятели” – активация и промяна;
  • Смяна на тарифен план.

С всичко това от М-Тел целят да получат нужната информация относно мнението на техните абонати, а клиентите от своя страна – още един канал да споделят и оценят работата на облужващият ги оператор.

Към момента Мобилтел е оператора с най-много възможности за обратна връзка – център за обслужване клиенти, жалби/молби на място в офиса, Фейбук чат, който е достъпен и през портала на телекома, Twitter, a сега и смс оценките.

Дали от М-Тел ще оповестят резултатите от оценяването, само времето ще покаже.

А вие имахте ли възможност да оцените М-Тел? За каква услуга беше и колко им писахте?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 3 =