Home » Марки » Apple » Apple iCloud вече достъпен

Apple iCloud вече достъпен

3 107 прочита

През юни от Apple анонсираха новата си услуга iCloud. Разбира се, колкото и добре да бъде описано нещо, съвсем различно е човек да го види с очите си. Е, това може да бъде казано и в случая и няма да е никак далеч от истината. Не само, че iCloud вече е факт като услуга, но и сайта на услугата вече „оживя“.

Всеки с Apple ID може да разгледа услугата на iCloud, чийто дизайн и графично оформление могат да се опишат с една дума – красиви. Apple, трябва да им призная, винаги са се отличавали с дизайна си, създавайки красиви продукти. iCloud все още е в бета версия, но това едва ли ще спре любопитните. Част от услугата е достъпна само за разработчици, но всичко останало е свободно за всеки потребител.

Междувременно от Apple обявиха и цената на услугата. Всеки потребител ще получи по 5GB свободно място безплатно, а ако това е недостатъчно, то срещу 20$ годишно компанията предоставя допълнителни 10GB. Останалите цени са:

  • 40$/година за 20GB допълнително
  • 100$/година за 50GB допълнително
rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се безплатно за RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.
GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

41 − = 38