Home » Любопитно » 2000 безплатни WiFi точки от Vivacom

2000 безплатни WiFi точки от Vivacom

3 184 прочита

Безплатен Wi-Fi Виваком интернет

Вече над 2000 места в България са безплатни Wi-Fi точки благодарение на VIVACOM. Зоните за безплатен интернет са достъпни за всички имащи нужда от свързаност и са обозначени със надпис или знак  VIVACOM Wi-Fi Zone.

Сред първите места, на които телекомът осигури безплатен достъп до интернет са неговите офиси в цялата страна. Идеята е не само посетителите на офисите, но и всеки намиращ се в близост до тях да може да се възползва от Wi-Fi достъп до интернет.

Следващата стъпка на Виваком бе пускането на подобни свободни интернет зони на петте най-големи гари в страната (София, Пловдив, Варна, Бургас и Горна Оряховица), както и в междуградските автобуси на Юнион Ивкони и Biomet.

VIVACOM разширява обхвата на безплатната обществена Wi-Fi мрежа и чрез партньорствата си с различни компании, които също налагат тенденцията за повсеместно разпространение на свободния интернет достъп. Така в безплатни Wi-Fi зони се превръщат офисите на банка ДСК, бензиностанциите OMV, Лукойл и Еко, кафе-веригите Старбъкс и Costa Coffee, офисите на застрахователна компания HDI, Terra Credit, пицарии Верди, хотели Хисар и Дипломат Плаза, книжарници Хеликон, ресторантите Happy и други.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to 2000 безплатни WiFi точки от Vivacom

 1. Иван

  16/08/2011 at 15:59

  КОлкото и точки да имат пак ще си остана на М-тел, защото смо те имат най-бързата 3 G мрежа и HD на разговорите.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 49 = 50