Home » Любопитно » Android » Sony Ericsson XPERIA X10 с ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread

Sony Ericsson XPERIA X10 с ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread

5 653 прочита

По-добре късно от колкото никога – важи с пълна сила за конкретният случай. Преди доста време Sony Ericsson обявиха плановете си за ъпдейт на едно от първите си устройства с Android – XPERIA X10 и ето, че това е факт. От Sony Ericsson пропуснаха версията Froyo и през март обявиха, че работят върху ъпдейт до Android 2.3 Gingerbread за Sony Ericsson XPERIA X10.

От днес ъпдейта до 2.3.3 Gingerbread вече е достъпен за собствениците на Sony Ericsson XPERIA X10. Всичко, което е нужно да се направи е да се иде в сайта на Sony Ericsson и да се провери дали ъпдейта вече е активен. Новата версия вече е достъпна за потребителите от Англия, Италия, Франция и Германия, което предполага, че до края на месеца всички собственици на XPERIA X10 ще могат да свалят софтуера.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 29 = 31