Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson Xperia Play вече в магазините на М-Тел

Sony Ericsson Xperia Play вече в магазините на М-Тел

4 425 прочита

От днес геймърският телефона Sony Ericsson Xperia Play ще може да бъде намерен в магазините на М-Тел. Моделът предлага на потребителите стерео звук, 1GHZ процесор и 8GB вградена памет, която може да се надгради до 32 GB. Xperia Play има бърз достъп до приложенията за мобилни телефони на Google, включително 3D карти. Камерата е с 5.1 мегапиксела и LED светкавица.

Sony Ericsson Xperia Play може да бъде закупен с:

  • M-Tel SURF&TALK XL: 31,90 лв. на месец (за 24 месеца) или 729,90 лв. в брой
  • M-Tel Surf 512MB, M-Tel Surf 1GB, M-Tel Surf&Talk M, M-Tel Surf&Talk L или LOOP SMART: 35,90 на месец (за 24 месеца) или 829,90 лева в брой.

Цените са валидни при подписване на 2-годишен договор за съответния пакет за мобилен интернет.

Sony Ericsson Xperia Play дебютира в началото на месеца в магазините на Виваком, като там може да бъде намерен с тарифен план Net&Call Max, в който има включени 1500 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на VIVACOM и 60 минути към мрежите на останалите оператори. Xperia Play ще може да бъде закупен на лизинг за 2 години на цена от 32.90 лв. на месец.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 4 = 9