Home » Любопитно » Android » Проучване: 34% от собствениците на iPhone смятат, че притежават 4G устройство

Проучване: 34% от собствениците на iPhone смятат, че притежават 4G устройство

2 817 прочита

Предполагам не съм единственият, които се е убедил, че американците рядко са наясно какво ползват, а когато става дума за мобилни телефони, познаването на продукта се превръща почти в чудо. За производители като Apple това със сигурност е подарък свише и определено е една от причините маркетинговата им стратегия крепяща се на принципа „Всички го имат, само ти не“ да е така успешна.

От сайта  Retrievo.com са провели интересно проучване, чийто резултати са меко казано забавни. На около 1000 американци избрани на случаен принцип, от различна възраст и пол е зададен прост въпрос: „Планирате ли да си закупите 4G телефон?“. Интересното е не колко са отговорили положително, а факта, че 34% от собствениците на iPhone модели са казали, че вече притежават такъв!!!

Не по-назад в заблудата остават и Android потребителите, от които 29% са отговорили по сходен начин, следвани от 24% от тези ползващи BlackBerry.

И ако до известна степен част от тези 29% и 24% Android и BlackBerry ползватели има реален шанс наистина да имат модел с 4G възможности, то със сигурност останалите с iPhone са жертви на незнанието си.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Проучване: 34% от собствениците на iPhone смятат, че притежават 4G устройство

 1. boko

  14/07/2011 at 07:38

  е няма такова невежество, като при тях.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 40 = 49