Home » Марки » Sonim » Новият Sonim XP5300 Force 3G скоро и българския пазар

Новият Sonim XP5300 Force 3G скоро и българския пазар

9 969 прочита

Телефоните на Sonim са сертифицирани по IP68 стандарта за влаго и прахо устойчивост, както и по американският военен стандарт MIL-810G сертификат за устойчивост на сол, мъгла, висока влажност, транспортни удари, и термични натоварвания.

Преди няколко месеца имах възможност лично да тествам един от моделите на марката Sonim – Xp1300 Force. Както споделих в ревюто на модела, Sonim XP1300 ме изненада приятно не толкова с голям набор от функции, все пак телефона няма претенциите за това, а по-скоро с издържливостта и устойчивостта си на почти всякакви условия на работа.

Февруари месец тази година от Sonim представиха новото попълнение в редиците си – моделът Sonim XP3300 Force. При него бяха добавени функции и възможности, които определено липсваха в предхопдния XP1300. Става дума за неща като светодиодна светкавица, GPS, Bluetooth-модул. Това, което липсва при модела е наличието на 3G.

Явно от Sonim са взели под внимание тази липса, като в новият, както и самото име подсказва, Sonim XP5300 Force 3G тя е добавена. Според неофициална информация XP5300 Force скоро ще може да бъде намерен и на нашият пазар на цена около 890лв. По-интересен е е факта, че това може би ще е първият модел на Sonim с меню на български. За съжаление все още няма официална информация по темата, но шанса е напълно реален.

Освен наличието на 3G свързаност характеристиките на Sonim XP5300 Force 3G са сходни на тези при Sonim XP3300 – типичните за марката военни стандарти за устойчивост на сол, мъгла, висока влажност, транспортни удари, и термични натоварвания, работа при  температури от -20 до +55 градуса по Целзий, защитен дисплей със стъкло Gorilla с дебелина от 1,5 мм. Батерията на модела му осигурява до 24 часа в режим на разговор и до 800 часа в режим на готовност.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 8 = 1