Home » Марки » LG » LG и VIVACOM представят LG Optimus 3D P920 и 3D таблета Optimus Pad

LG и VIVACOM представят LG Optimus 3D P920 и 3D таблета Optimus Pad

5 032 прочита

LG Optimus 3D P920 е първият 3D смартфон в света с Tri-Dual артхитектура, чийто дисплей позволява гледане на триизмерни изображения без очила. Иновативният смартфон с двуядрена технология от второ поколение и усъвършенствана Tri-Dual архитектура стъпва на българския пазар първо в магазините на VIVACOM. Апаратът ще се предлага на лизинг с месечна цена от 31,90 лв., с възможност за разсрочване на плащането за две години и в комбинация със смартфон-плана Net&Call SuperMax.

LG Optimus 3D P920 предлага пълно 3D изживяване, което включва записване, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание. Тri-Dual архитектурата – две ядра, два канала и двуканална памет, позволява по-добра производителност при работа с няколко приложения едновременно, сърфиране в интернет, гледане на филми или забавление с игри с динамични изображения (с по-висок frame rate). Този смартфон е и сериозна крачка в посока внедряването на 3D технологията във всекидневието на хората.

За първи път потребителите могат да гледат 3D съдържание без специални очила – навсякъде и по всяко време. Optimus 3D разполага и с бутон, който позволява бързото превключване от 2D към 3D режим, както и възможност за увеличаване и намаляване на 3D ефекта спрямо индивидуалните предпочитания.

„Tri-Dual архитектурата отваря път към един напълно нов свят, що се отнася до функционалността на смартфоните. Вярваме, че LG Optimus 3D ще предизвика голям интерес от страна на потребителите, които искат да се възползват от последните технологии и се интересуват от 3D – поредното голямо предизвикателство пред мобилните устройства“, каза Димитър Вълев, мениджър „Мобилни комуникации“ в LG Electronics България.

LG Electronics и VIVACOM официално представиха и първия 3D таблет LG Optimus 3D, който също позволява създаване, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание. Таблетът е с 8,9-инчов екран, разполага с вградена Wi-Fi мрежа, HDMI 1.4 порт и използва процесора на NVIDIA Tegra 2. VIVACOM стартира продажбата му едновременно с 3D телефона на лизингова цена от 55,90 лв. на месец с двугодишен договор с тарифните линии Traffic L, Traffic XL и Net&Call Super Max.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

51 − 47 =