Home » Любопитно » Android » HTC: От август стартира отключването на bootloader софтуера

HTC: От август стартира отключването на bootloader софтуера

3 660 прочита

Според съобщение публикувано на страницата на HTC във Facebook, компанията започва поетапното отключване на bootloader софтуера от август месец. Стъпката е важна за много от потребителите на устройства с Android, тъй като отключването му ще позволи инсталиране и на алтернативен софтуер.

„С удоволствие обявяваме, че обновяването на софтуера за отключване на операционната система на HTC Sensation ще започне през август. В момента сме в процес на тестване, който очакваме да приключи в началото на септември за всички устройства, получили новата версия на софтуера. С течение на времето ще продължим да прилагаме възможността за отключване и към други устройства, като част от предстоящите обновления  и с новите доставки.“

Сред първите устройства, които ще получат тази възможност са HTC Sensation, следвано от HTC Sensation 4G за T-Mobile USA и HTC EVO 3D за Sprint.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 1