Home » Новини » Dell Inspiron N5110 ексклузивно в Germanos и Globul с подарък сменяем панел

Dell Inspiron N5110 ексклузивно в Germanos и Globul с подарък сменяем панел

3 627 прочита

Мирослав Найденов на представянето на Dell Inspiron N5110

Dell Inspiron N5110 бе представен на събитие в магазина на GERMANOS в търговски център The Mall в София. По време на събитието Искрен Петричев, мениджър в ASBIS България- дистрибутор на DELL, демонстрира основните характеристики на Dell Inspiron N5110, а Мирослав Найденов, Продуктов мениджър – Смарт продукти в GLOBUL, даде прогноза за развитието на пазара на преносими компютри и потреблението на мобилен интернет в България.

„Достъпът на потребителите до услугите за пренос на данни на GLOBUL се улеснява значително от наличието на преносими компютри на достъпни цени и на изгодни абонаментни планове, което води до постоянно увеличение на потреблението на мобилен интернет. За 2010 г. компанията отчита ръст от впечатляващите 234 %, като наблюдаваме подобна тенденция и през тази година. Ръстът в обема на мобилния интернет трафик за първите шест месеца на 2011 г. спрямо същия период през 2010 г. е 92%.” – каза по време на събитието Мирослав Найденов.

Dell Inspiron N5110 разполага с 3GB RAM памет, 640GB твърд диск и двуядрен процесор Intel от най-ново поколение. 15,6-инчовият LED екран и вградената камера с HD резолюция. Моделът има и HDMI изход v1.4, който за пръв път позволява пренос на 3D съдържание с Full HD резолюция – предимство за любителите на домашно кино. Лаптопът работи с последната версия на операционната система Windows 7 Home Premium 64-bit. Освен Wi-Fi връзка, потребителите могат да разчитат и на най-новата Bluetooth 3.0 технология със скорост до 24Mbps, а USB 3.0 портовете позволяват до 10 пъти по-висока скорост при трансфер на данни.

Dell Inspiron N5110 се предлага в магазините на GLOBUL и GERMANOS в черен цвят с подарък допълнителен червен капак само срещу 49,90 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за абонаментна програма GLOBUL GoWeb Unlimited 2500, 5000 или 10000. Заедно с преносимия компютър клиентите ще получат и безплатно 3G Connect Center устройство за високоскоростен мобилен интернет и SIM карта за данни.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 7