Home » Любопитно » Безплатен Wi-Fi от Vivacom в автобусите на Юнион Ивкони

Безплатен Wi-Fi от Vivacom в автобусите на Юнион Ивкони

3 794 прочита

Сред удобствата за пътуващите с Юнион Ивкони ще е възможността да ползват безплатен Wi Fi интернет достъп. Старта на новата услуга е този месец, а доставчик на свързаността – Виваком. Интернет достъпа ще се базира на 3G-мрежата на Vivacom, като по този начин услугата ще бъде достъпна на териоторията на страната.

Услугата ще бъде безплатна и достъпна за всички ползващи лаптоп или мобилен телефон по време на пътуването си. Така в цялата страна едновременно започват да работят автобуси, оборудвани с 3G-рутери на VIVACOM, които ще осигуряват интернет достъп на всички пътници по междуградските линии на автопревозвача. Нововъведението  няма да оскъпи и цените на билетите, а ще се предоставя като допълнителен бонус на пътниците от страна на Юнион Ивкони. Единственото, за което трябва да следят потребителите е специалния стикер, който идентифицира автобусът като свободна Wi-Fi Zone.

Новата услуга е част от стратегията на Юнион Ивкони и VIVACOM за повсеместното разпространение на безжичната интернет комуникация.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − = 3