Home » Марки » Apple » iPad » Apple поръчали 5млн iPad 2 и 15млн броя iPhone 5?

Apple поръчали 5млн iPad 2 и 15млн броя iPhone 5?

10 840 прочита

Според информация на сайта DigiTimes производствените партньори на Apple ще конструират 5 милиона бройки от таблета iPad 2 през този месец, а поръчката за новият iPhone 5 е за не по-малко от 15 млн броя. Тези данни се появиха, след като вече бе оповестено, че от Apple ще продадат между 12 милиона и 14 милиона екземпляра от iPad 2 през третото тримесечие на тази година.

Така според DigiTimes Pegatron Technology е компанията, която ще произвежда новия смартфон на Apple. Преди време същата създаде CDMA версията на iPhone 4, от която са продадени 4 милиона бройки. Според появилите се слухове, новият iPhone 5 няма да предлага кой знае колко сериозни иновации спрямо предходния модел, а доставките ще започнат през септември.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

2 Responses to Apple поръчали 5млн iPad 2 и 15млн броя iPhone 5?

 1. Тодор Георгиев

  09/09/2011 at 13:27

  Поздравления! Чета с интерес сайта ви. Абониран съм и за GSM Spot.
  Но! Не бихте ли могли да датирате в сайта съобщенията си, напр. под заглавията. Всички ваши съобщения са НОВИНА!, но в точно определен момент… А също и Related posts да са с дати. Успех!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Boris

  12/09/2011 at 16:55

  Здравейте,
  благодаря за коментара и се радвам, че сайта ви допада!
  Ако правилно съм Ви разбрал въпроса е защо всички публикации отиват в „Новини“. По-голямата си част от публикуваното действително върви в тази категория, НО голяма част от постовете имат и допълнителна. Идеята е всичко ново да влиза в тази категория, като към нея да върви и профилираща. Ще ви дам пример с „10 години Глобул – 10 пъти повече минути разговори и интернет трафик за потребителите“. Публикацията е нова, но тя е и в категория „Промо предложения“. Причината е, че когато обмислях структурата на категориите исках да е максимално лесно, т.е когато потребител иска да види последното публикувано да провери категория „Новини“, а търсейки нещо конкретно – съответната категория, в случая „Промо предложения“.
  Относно датирането, когато се преглежда отделна категория всяка публикация е под конкретна дата, която фигурира под заглавието.
  Относно Подобни публикации – не е невъзможно, но идеята е, че приложението „тегли“ заглавия по сходност, а не по дати, като по този начин би трябвало да даде максимум съвпадащи предложения по определени ключови думи, което за съжаление не винаги дава най-добрите или актуални постове, но все пак е скрипт 🙂
  Все пак благодаря за препоръката – ще помисля как бих могъл да променя нещата.
  Поздрави,
  Борис

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 82 = 85