Home » Lux & phones » Vertu » Vertu представи модела Signature Precious

Vertu представи модела Signature Precious

8 544 прочита

Vertu добави още един модел към серията си Signature. Устройството ще се появи на пазара под името Vertu Signature Precious. Разликата между него и другите два от серията са основно в използваните материяли за изработката.

Едва ли ще е пресилено ако се каже, че моделите на Vertu имат много повече общо с бижутерията от колкото с мобилните телефони. Vertu Signature Precious също не е изключение от правилото.

Клавишите на Vertu Signature Precious са изработени от сапфир, в патентованата клавиатура са ползвани и 4,75 рубини, чиято изработка не допуска допир със сапфирените клавиши и в следствие се избягва всяко триене. Скъпите материали не са пестени и дори поставката за СИМ картата е изработена от злато.

Мелодиите за модела са композирани от Марио Марианели, носител на наградата на музикалната академия и изпълнени от лондонският симфоничен оркестър. Солото на флейта в композираните мелодии са в изпълнение на световно признатият флейтист Андреа Гриминели.

Интересен факт свързан с изработката на Vertu Signature Precious е, че всяко устройство бива изработвано от един човек, чието име е гравирано под батерията на телефона.

Разбира се с покупката на подобен телефон не се изчерпва всичко. Освен него, всеки клиент получава достъп до услугата Vertu Concierge service и персонален мениджър, който има грижата за резервация на самолетни билети, хотел или ресторант или с други думи – в помощ и за удобството на клиента. Не на последно място е услугата Signature Precious Certainty, която дава възможност на притежателите на Signature Precious за допълнителни ремонти, ако е нужно, без каквито и да е ограничения в рамките на 2 години.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 77 = 81